woensdag, oktober 26, 2005















Aankomende donderdag neemt een collega uit mijn team afscheid, ze gaat werken als Socio-Therapeut in een TBS inrichting ( of all places!)... Onze Ghotic-Chick zoekt een nieuwe uitdaging, en denkt die daar gevonden te hebben...., nou meissie... ik wens je het allerbeste en hoop dat je daar je "ei" kwijt kunt.... (Oei... hoe ga ik dit nu weer uitleggen!)

4 Comments:

At 10:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Tsja, verschil moet er zijn...De een solliciteerd 1 keer en wordt meteen aangenomen en de ander wordt afgewezen op z'n brief.....Kan trouwens wel duidelijk het leeftijdsverschil merken daar het in hokjes plaatsen van anderen je niet zo goed af gaat! Kan er dus wel tegen!

 
At 1:32 a.m., Blogger Bozzron said...

Oke.. "Opa" Bozz heeft dus moeite met het inschatten van de sub-cultuur waarmee de jeugd van tegenwoordig zichzelf mee identificeerd... Wat de rest betreft.. Tja, wat moet ik zeggen? De jeugd heeft de toekomst, niet?

 
At 6:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

Way to go girl!!

Je nieuwe baan lijkt me inderdaad wel een uitdaging.

Wat betreft het in hokjes plaatsen van anderen lijkt me dat "Opa" Bozz daar niet zoveel moeite mee heeft, dit gezien deze weblog. Of het de juiste hokjes zijn is ook niet aan de orde.

Iemand totaal afzeiken geeft de afzeiker een goed gevoel en het idee beter te zijn. Dat lijkt me in dit specifieke geval aan de orde.

 
At 9:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

Mijn hemel wat een filmpje en wat een muziek ..... :-(

disco realy made it...its empty and i hate it om met Gruppo Sportivo te spreken (zingen!?)

en wie is die gitarist op die kalender op de achtergrond John Denver!?

Bozz houd meer van Ro(c)kjes dan Hokjes :-)

Hee Bozz zet voortaan je site op je cv ! :-P

Die liever een vriend van bozz is dan een collega van hem :-)

groetjuz Red BaRON

 

Een reactie posten

<< Home