dinsdag, mei 30, 2006









Een vriend van mij stelde tijdens een avondje doorzakken voor om in een Schotse rok naar het Rockfestival in Roskilde te gaan.. De volgende dag had ik spijt als haren op mijn hoofd dat ik "Ja" gezegd had... Ik heb niets met die verschrikkelijke rokken en je loopt er ook nog eens behoorlijk voor lul mee... Alhoewel... er zijn uitzonderingen..!

10 Comments:

At 10:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

Voor paal staan,of paal zitten als
je deze mooie geruite stof eens wat
van dichter bij bekijkt.
P.S. de eerste type golf gti was
ook voorzien van schotse ruit bekleding en wat daar allemaal op gebeurd is laat zich raden.



Groeten Black widdow

 
At 8:25 a.m., Anonymous Anoniem said...

Het bijpassende filmpje opent niet maar dan nog begrijp ik je probleem niet !! En voor lul lopen, ... ik weet niet of je nog er veel meer voor lul zal lopen als je al met je half zatte harses over zo'n festivalterrein zwalkt.

Verder snap ik ook niet hoe je van een rockfestival het toch weer voor elkaar krijgt om op auto's uit te komen maar ja er zijn nu eenmaal mensen die kunnen jammer genoeg aan niets anders meer denken.

 
At 9:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

Heb het nog een keer geprobeerd en nu opent het bestandje zich wel. Huh, ... nou snap ik je probleem al helemaal niet meer !!!

 
At 11:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

hier kijk ik stukken liever naar dan een man in een schotse rock

ik wil best een keer naar rokskilde maar dan liever in een kostschool pakkie if you know what i mean

enneuh om even verder te gaan over autos de classic Mini Ebony heeft ook shotse ruit als bekleding ;-P

groetjuz Red BaRON

 
At 12:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

Red BaRon,

Kostschoolpakkie ! Lijkt me een uitdaging, dus wanneer het zover is dan hoor je het wel en je bent van harte welkom om mee te gaan naar Roskilde.

 
At 12:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

Red Baron,

Nog even een kleine aanvulling op mijn laatste bericht. De uitnodiging staat maar het gaat wel om de uitdossing en de muziek dus geen verhalen over auto's !!

Lukt dat niet, dan mag je thuis in je pakkie rond blijven lopen.

 
At 11:44 p.m., Blogger Bozzron said...

@ Goose... Muziek en auto's gaan inderdaad niet echt samen, tenzij je de auto ziet als vervoermiddel naar de muziek... Net als vissen en auto's, die gaan ook niet samen, tenzij je de auto ziet als het vervoermiddel voor de kratten bier en de bbq... En wat die schotse rok betreft... we gaan ervoor...! Voor lul lopen doe ik in het dagelijks leven ook al, dus WTF..!

 
At 12:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

Muziek IN/en autos gaat wel goed samen althans ik merk hoe uptempo Hardrock mijn rijstijl danig beïnvloed

Muziek en babes en autos gaat helemaal goed samen ( als ik zo aan videoclips denk van ZZ Top)

Kostschoolpakkie is eigenlijk geen uitdaging (heb al een fotoreportage in zo'n outfit zelfs zittend op de nek van black widow die met ontbloot boven lijf bon scott na doet!)

voor mij geld sowieso al don't b sad, b mad!!! ;-))))

ik trouwens mijn mond wel houden over autos maar wat denk je dan van een avondje Black Widdow en Ome Bozz, in de 40 en het dan nog over (opgevoerde) scooters hebben :-P

Om toch nog lekker over Autos en Muziek en evenementen door te gaan

Dit jaar staat voor mijn nog Monster (Truck) Jam in Gelredome en Iron Maiden in Brabantbant Hallen op het programma

Groetjuz Red BaRON

 
At 3:11 p.m., Anonymous Anoniem said...

BozzRon / Red BaRon,

De auto is toch niet meer dan een stukje blik wat als handig vervoermiddel dient om van A naar B te komen. Dit al dan niet met bier, babes, muziek en wat nog meer.

Verder is het concept van bier, babes en muziek altijd goed en heb ik daar een auto niet voor nodig. Eigenlijk is het dan alleen maar een sta in de weg en bijzonder overbodig.

Ik wil verder niet echt lullig gaan doen maar op die leeftijd nog praten over opgevoerde scooters kan ik de humor nog wel van inzien voor 1 keer. Jammer genoeg denkt de hele natie verstand te hebben van auto's en moet dat dan ook aan iedereen vertellen. Daar heb ik dan weer de schurft aan.
Soms kan het ook wel eens verhelderend werken om eens over andere zaken te praten dan oppervlakkige niets zeggende onderwerpen.

 
At 3:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

Get a life get a mini :-) dat vinden vele geen auto en met een mini is het een uitdaging om eerst bij A zien weg te komen en dan nog bij B zien aan te komen :-)))))

Maar ik kan mijn mond houden over minis en over autos zo erg zelfs dat je niet zou vermoeden dat het voor mij mijn grote passie is ;-)

Maar kan het helemaal vinden met je tekst had het zelf niet beter kunnen verwoorden (behalve dan dat voor mij sommige autos niet een gewoon vervoermiddel is)

Groetjuz Red BaRON

 

Een reactie posten

<< Home