donderdag, november 17, 2005










Hallo... zijn we met z'n allen gek geworden ofzo..! Half Nederland maakt zich druk over een doodgeschoten mus bij Domino Day... Er is zelfs een condoleanceregister opengesteld, en collega Geen Stijl heeft een beloning uitgeloofd van 1000 euro aan diegene die voortijdig alle steentjes weet om te gooien...Blijkbaar vergeten we met z'n allen dat we per jaar zo'n 21.4 kg kip, 42.4 kg varkensvlees, 19.1 kg rundvlees en een onbekende hoeveelheid andere dieren en vleeswaren per persoon naar binnen werken... En die worden natuurlijk op een "humane" manier geslacht...! Nee, dan alle egels en andere dieren die we massaal doodrijden met onze patserbakken... Flikker toch allemaal op met je hypocriete gelul...

1 Comments:

At 3:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hee Bozzron De Mus is een beschermd diersoort !

reactie van de dierenbescherming was dat ze niet eens waren met het besluit van doodschieten maar waar ze helemaal niet mee eens waren was dus de reactie nav doodschieten dus doodsbedreigingen van schutter etc.

Mensen konden beter die energie voor de dode mus in de levende mussen steken !

en zo is het Help de mus de winter door!

en mensen ontwijk overstekende egels en konijnen/hazen ! en leg ze aan de kant als je er wel eentje aanrijd, dan hoef ik er niet naar de kijken hoe die steeds platter gereden gaat worden.

groetjuz Red BaRON

 

Een reactie posten

<< Home